Giriş Yap

Marmaris Yücelen Hastanesi Şikayet


Merhaba
Marmaris ve Muğla'da bulunan Özel Yücel Hastanesi hakkında iki ayrı şikayetim var ve dikkate alınmasını rica ederim.
23/07/2021 tarihinde sabah saatlerinde kardeşim (m***t b****l) kol ve göğüs ağrısıyla Marmaris Yücelen hastanesinin acilinden giriş yaptı. R**** M******* T***** isimli doktor kardeşime eko çekmeyi ve kan tahlilini uygun bulduğunu belirtmiş. Eko çekildi kan verildi ve ağrı kesici iğne yapıldı. Kardeşimin yanına gelen hemşire (adını öğrenemedik) ekonun temiz olduğunu belirtti ve bir buçuk saat sonra kanın çıkacağını gidebileceğini söyleyince kardeşim Marmarisin 40 derece sıcağında eve geldi sıcak duş aldı çok ağır içmemesi gereken bir çorba içti. Bu arada hastane ısrarla telefon açıp kan testinin yanlış olduğunu acil gelip yine kan vermesi gerektiğini söyleyen telefonlar açmaya başladı. Hastaneye gittiğimiz anda kardeşimi ambulansa alıp Muğla yücelen hastanesine sevk etmek istediklerini çünkü kalp krizi geçirdiğini söylediler. Bir insan hayatı bu kadar mı basit olabilir kalp krizi geçiren bir hastayı testleri sonuçlanmadan hastaneden göndermek hangi bilgiye dayanır sormak isterim size? 
Kardeşim eve geldiğinde kalbi durabilirdi bilmediğimizden çorba içirdik duş aldırdık her türlü hastaneden uzak kontrol dışına gönderildi. 
Biz tabii ki o an bu durumu kenara bırakıp kardeşimizin peşinden ambulansla beraber Muğla Yücelene gittik. Şu anda kardeşim yaşıyor ama Yücelen Hastanesi yoğun bakımın en genç hastası olarak akıllarda kaldı çünkü henüz 27 yaşında. 
Maalesef ki bu hastanede alt personel sıkıntısı var bir insanın hayatıyla bu kadar kolay oynanamaz. 
Sizlerden isteğimizi bu kişiler hakkında sorgu sual yapmanız bugün kardeşim yaşıyor evet ama o gün tam 5 saat onların bilgisiz ve yeteneksizliğin den dolayı müdahale görmedi ve 1 dakika önemli olduğu bir rahatsızlığı Allah'ın izniyle atlattı. 
Bu kişilerden hastaneden sonuna kadar şikayetçiyiz gerekenin yapılmasını arz ederiz.


08.08.2021
|
Kullanıcı Adı:*
E-Mail:
Yorum:
Resimdeki iki kelimeyi girin: *