Giriş Yap

Marmaris Yücelen Hastanesi Şikayet


Tekrar Merhaba 
Maalesef ki ikinci bir şikayetle sizleri rahatsız ediyorum.
Benim babam M***** N*** Bingül Muğla Yücelen hastanesinde kanser tedavisi görmektedir. Doktorumuz Serhat bey ve kendisinden son derece memnunuz.
Bizim şikayetimiz Marmaris Yücelen hastanesi acil bölümündeki hemşire ve doktorlar hakkında.
Babam 03/08/21 tarihinde Muğla yücelende tedavisi gereği bir operasyon geçirdi ve 10 gün süreyle sonda ile gezmesi gerekiyordu. Evimizde 3. gün  ateşlendiği ve halsizleştiği için Marmaris Yücelen aciline 7/8/21 tarihinde saat 13:00 civarı götürdük . Kendi doktoru Serhat beyin yönlendirmesiyle KORONA testi kan ve idrar testi yapılmasını istediğimiz belirttik O esnada görevli olan doktorda aynı kanıya vararak testleri yaptırdı. Babamın kan değerlerinin çok düşük olduğunu acil kan verilimesi gerektiğini belirtti. Hastanelerin 1 ünite kan mevcut olduğunu gerekirse  diye iki ünite daha talep ettiklerini belirttiler ve babamın yatış işlemleri yapıldı. Sorun burada başladı saat 23:00 olmasına rağmen kan hala verilmemişti. Bir şeylerin birbirini tutmadığını Devlet hastanesinden getireceklerini belirttiler zaten yorgun sondaya bağlı olan babam hastane odasında uzunca saatler bekletildi. Ben konudan rahatsız oldum kanı geç saatte verecekler ve değerler yükselmedi tekrar vermemiz gerekiyor diye ikinci günde yatıracaklarını tahmin edip bunun oyalamak için yapıldığına dair rahatsızlığımı acil doktoruna belirttim.
Gece yarısı doktorların babamdan haberi bile yoktu ertesi gün gelecek olan Tolga beyin uzaktan ilgilendiğini söylediler.
Gece 24:00 civarı kan verildi ve sabahı bekledik. 
Sabah ayrı ve asıl rahatsız olduğumuz sinirlerimizin alt üst olduğu bir bilgi aldık babamın KORONA testi daha dünden gönderilmemiş, unutulmuş.
Tabi ki bu duruma hasta olan babam oldukça sinirlendi. Akşamdan bu yana gelir bir çözüm üretir dediğimiz Tolga bey hastaneye saat 11:00 de gelip bir tüp daha kan vereceklerini değerlerin istendiği gibi olmadığını belirtiler. Benim dün akşam rahatsız olduğum konu bizzat başımıza gelmişti. Maksat hastane yatağı doldurmak olan hastanenizin doktoru Tolga beye babam haliyle ben bir şey olmak istemiyorum çıkarın beni dediği anda Tolga bey bir kaprisle imzalar kağıdı çıkarsın o zaman deyip odayı terk etti. 
Hani babam ayakta durmazdı dünden beri  bu kanı ve gerekirse fazlasını alması gerekiyordu. Nerede burada doktorluk sormak isterim size. 
Kendisinden beklediğimiz sorun yaşamış operasyon geçirmiş hasta bir insana iki kelime açıklama yapıp bir hoca olarak durumun önemini anlatmasıydı. Çünkü hastane personeli özellikle korona örneği alan onu takip etmesi gereken personel önemsiz davranmış testi göndermeyi unutmuşlardı. Sonra yetersiz numuneydi o yüzden göndermedik dediler tabi ki savunma adına fakat yetersizse biz neden sabah 11'de öğreniyoruz akşamdan o saate kadar tekrar alabilirlerdi. Bunların hepsi kendilerini korumak için kılıf olduğunu düşünüyorum. Neticede biz gereken tedaviyi gerekli ölçüde almadık ve Tolga beyden trip görüp ödememizi yapıp hastaneden ayrıldık. 
Hastane olarak Marmaris yücelen personelini özellikle hemşirelerini lütfen daha kapsamlı özenli insanlardan seçmenizi tavsiye ederim lakin mecbur kalmadıkça biz zaten bu hastaneye bir daha gelmememe kararı aldık. Kaldı ki kalp doktorumuz Bülent bey ve üroloji doktorumuz Serhat bey burada olmasına rağmen.
Gerekenin yapılmasını rica ederim. 
Not: Babam;Me***** N*** B***** halsiz ateşi var ve öksürüyor yani korona belirttisi gösteridiği halde normal katta tedavi gördü ve testi yapılamadı gerisini siz düşünün...


08.08.2021
|
Kullanıcı Adı:*
E-Mail:
Yorum:
Resimdeki iki kelimeyi girin: *