Giriş Yap

Konya Ereğli Devlet Hastanesi


Geçici Görevlendirme ile gelmiş olduğum Konya/ Ereğli İlçesinde 29.03.2023 tarihinde yaşamış olduğum rahatsızlıktan dolayı acil serviste muayene olmak üzere hastanenize yapmış olduğum başvuruda;

Özel sağlık sigortam olması sebebiyle sevk kağıdı olmadan muayene olamayacağım tarafıma tebliğ edildi yanımda olmadığı için en yakın sürede getirince geri iade edilmek üzere taahhütname imzalatılıp gerekli muayene kaydım yapıldı.

31.03.2023 tarihinde gerekli sevki kurumumdan alıp hastaneniz acil servis hasta kabul sekreterine verip taahhütnamemi almak için geldiğimde işlemi yapacak olan sekreterin bir personel ile 10-15 dakika araba muhabbetlerini dinledikten sonra Konya da ikamet ettiğim ve iftara yetişmek istediğimi belirtip işlemlerinin (muhabbetlerinin) uzun olup olmadığını sorduğumda sistem olmadığı o yüzden muhabbet ettiği tarafıma söylendi bana çok inandırıcı gelmesede. Bende sistem yok ise arkada ki bekleyen insanlara bilgi vermeniz gerekmiyormu sorusunu sorup zaten benim sistemlik bir işim yok sevk kağıdı bırakmaya geldim deyince elimdeki sevki alıp masanın üzerine attı. Bunun üzerine vermiş olduğum taahhütnameyi isteyince kaba bir tavırla ; “ ooooo o zaman hafta içi mesai saatinde geleceksin taahhütnamen idari bina da” cevabını aldım. Bunun üzerine elimde ki taahhütname örneğine ilgili sevki teslim aldım yazıp imzalar mısın diye bulunmuş olduğum ricaya yine kaba bir davranış ile “ ben niye imzalıyorum” cevabını aldım. Sevki kendisinin teslim aldığını o yüzden teslim aldığına dair imzayı kendisinin atması gerektiğini anlatmaya çalışşsam da elimdeki taahhütname örneğine almıyorum yazıp imzasını atabilecek kadar haddini ve terbiye sınırlarını aşmıştır.

Yukarda özetlediğim olay ile alakalı olarak;

İlgili muayenede taahhüt verdiğim sevk kağıdımı personel tutumu hakaret ve hareketleri yüzünden teslim edememiş olduğumdan dolayı tarafıma herhangi bir sorumluluk yüklenmemesi

İlgili personelin bu tutumu ile alakalı ilgili soruşturmanın yapılıp gerekli yaptırımların yapılması hususunda yardımlarınızı rica ederim.

Saygılarımla


04.04.2023
|
Kullanıcı Adı:*
E-Mail:
Yorum:
Resimdeki iki kelimeyi girin: *