Giriş Yap

Bağcılar Yeni Ufuk Hastanesi


Öz dayım olan Mehmet KARAKAŞ KOAH Hastası olup; bundan yaklaşık 15 gün kadar önce tedavi gördüğü, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesinde, YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNİN yetersizliği nedeniyle; BAĞCILAR YENİ UFUK HASTANESİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNE sevk edildi.

 

Hasta yaklaşık 15 gündür, aynı hastanenin yoğun bakımında tedavi görmekte olup; şuuru çoğu zaman yerinde olmamakta makinaya bağlı olarak yaşamaktadır. Hareket kabiliyeti olmayan hastayı ziyaretimizde, vücudunun hemen hemen tüm bölgelerinin darba bağlı olarak kabuk bağladığını görmemiz üzerine durumu hastane yetkililerine ilettik. Ancak; Hastane yetkilileri, HASTANEYİ BEĞENMİYORSANIZ HASTANIZI BURADAN ÇIKARTIN TAVSİYESİ HARİCİNDE HERHANGİ BİR AÇIKLAMA GETİREMEDİLER.

 

Halen yoğun bakım ünitesinde, makinaya bağlı hastanın şuuru yerine geldiği bugün; kendisiyle görüşmemizde kağıda yazdığı notla ve işaret diliyle kendisinin anlatımında “DÖVÜLÜP İŞKENCEYE MARUZ BIRAKILDIĞINI” TARAFIMIZA İZAH ETTİ.

Hastanın vücudundaki izler morarma şeklinde değil; darba bağlı derin kabuklaşmalar şeklinde olup tüm vücuduna yayılmış durumdadır.

 

TALEP : İvedi olarak soruşturma açılarak tarafsız Doktor ve Emniyet görevlileri huzurunda, hasta üzerinde gerekli tespitlerin bir an önce yapılarak; sorumlular hakkında gerekli incelemenin başlatılması ve halen yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan hastanın can güvenliğinin sağlanması hususundaki talebimizi; Hem hasta yakını olarak hem de vekil olarak arz ederim.

 

26.02.2016

Şikayetçi Mehmet KARAKAŞ

Vekili Av. Yılmaz ABOŞOĞLU


26.02.2016
|
Kullanıcı Adı:*
E-Mail:
Yorum:
Resimdeki iki kelimeyi girin: *